طرز تهیه فلافل مرغ
طرز تهیه فلافل مرغ سه شنبه,2م اردیبهشت,1393 - 8:59

طرز تهیه فلافل مرغ



مناسب برای: ۶ نفر
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه
70
مواد لازم
مرغ ۲۵۰ گرم (بدون استخوان)
نخود ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
شوید ۲ قاشق سوپخوری (ساطوری شده)
تخم مرغ ۳ عدد
کاری ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا مرغ را به همراه مقداری روغن کمی تفت دهید و بعد با آب و نمک نیم پز کنید.
۲- سپس مرغ، نخود شسته شده و پیاز را با هم چرخ کرده، شوید، تخم مرغ و ادویه کاری را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
۳- سپس از مایه‌ی آماده به اندازه‌ی نارنگی برداشته، و در دست به شکل گرد یا بیضی به آن فرم داده و در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید.
نکات
● اگر دوست دارید به جای شوید از سبزی معطر دیگری استفاده کنید.
● حتما نخود را از شب قبل خیس کرده و اب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را ۲بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد چرخ کنید.
● این فلافل را به همراه سس قرمز تند که آموزش آن در سوران موجود است سرو کنید.
تعداد بازدید : 496 | تعداد نظرات : 0



هنوز نظری برای این مطلب در دسترس نمی باشد

ارسال نظر

نام
ایمیل
وب سایت
متن نظر  
  لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:
=3+3