9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید!
9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! یک شنبه,1م شهریور,1394 - 12:59

9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید!


حتما غذاهای این مطلب را بپزید و در منوی غذا های تابستانی تان تنوع ایجاد کنید؛ درهمه این غذا ها از دانه ذرت استفاده شده است. فقط یادتان باشد حالا که فصل ذرت تازه است، تا می توانید از ذرت کنسروی استفاده نکنید.


مطلب مرتبط:


9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید!





اکرم عسگری:

بنا به گزارش آکاایران : مافین مرغ و ذرت با پنیر اضافه 




مواد لازم برای 2 نفر



  •  1 پیمانه ذرت بخارپز


  • 2 /1 پیمانه ماست


  • 50 گرم پنیر پیتزا


  • 2 /1 سینه مرغ  نگینی خردشده


  • 3  /1 پیمانه روغن


  • 1 عدد پیاز خرد شده


  • 2 عدد هویج خرد شده


  • گوجه گیلاسی چند عدد


  • 2 ق چ بیکینگ پودر


  • 3 ق س فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده


  • 3 عدد تخم مرغ


  • 2 /1 پیمانه پیازچه خرد شده


  • 2  /1 پیمانه قارچ خرد شده


  • 4 ق س آرد سفید


  • به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه




طرز تهیه:

1. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. حالا مرغ را که نگینی خردکرده اید همراه با زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید. حالا نوبت اضافه کردن قارج است. بعد از 4-3 دقیقه که مواد با هم تفت خورد، هویج و فلفل دلمه ای خرد شده ، ذرت و پیازچه را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا با هم تفت داده شوند. مقداری نمک و فلفل به مواد بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

2. در این زمان آرد، تخم مرغ ها، ماست و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید. از مواد بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری بزنید.

3. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب های مافین را با مقداری روغن چرب کنید. حالا 3/2 از قالب ها را با مواد پر کنید. قالب ها را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید. فر را خاموش نکنید. حالا روی مواد داخل قالب ها مقداری پنیر پیتزا و نصف یک گوجه گیلاسی قرار دهید. دوباره قالب ها را داخل فر به مدت 4-3 دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود.

4.  قالب ها را از فر بیرون آورید و صبر کنید تا کمی سرد شوند. حالا قالب ها را جدا کرده و مافین ها را سرو کنید.




شیوا علمی:

کتلت ذرت و سبزیجات معطر 



,9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2) ذرت,آشپزی,غذاهای اروپایی




 مواد لازم برای 2-3  نفر



  • 500 گرم گوشت چرخ کرده


  • 1 عدد پیاز متوسط


  • 1 حبه سیر


  • 1 عدد تخم مرغ


  • 1 عدد سیب زمینی رنده شده


  • 2 عدد ساقه پیازچه خرد شده


  • 2 ق س گشنیز خرد شده


  • 1 پیمانه ذرت شیرین بخارپز شده


  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن


  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه




طرز تهیه:

1. در یک ظرف مناسب پیاز و سیر را با رنده ریز خرد کنید. حالا گوشت را همراه با سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کرده و آنها را کاملاً ورز دهید.  حالا باید پیازچه، گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند، سپس ذرت را اضافه کنید و آن با قاشق با بقیه مواد مخلوط کنید تا ذرت در تمام گوشت پخش شود.

2 در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید، آن را روی حرارت قرار داده، صبر کنید تا داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگیبرداشته، در کف دست باز کنید و به آن شکل دهید، سپس آن را در روغن سرخ کنید. این کار را آن قدر ادامه دهید تا مواد تمام شود.




شیوا علمی:

ته چین گوشت و ذرت



,9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2) ذرت,آشپزی,غذاهای اروپایی




 مواد لازم برای 2 -4 نفر



  • 2 پیمانه برنج


  • 1 پیمانه ماست پرچرب


  • 3 ق س زعفران محلول در آب


  • 1 عدد زرده تخم مرغ


  • به میزان لازم روغن


  • به میزان لازم نمک و فلفل


  • مواد لازم برای مایه میانی


  • 250 گرم گوشت گوسفند


  • 1 عدد پیاز کوچک


  • 2 حبه سیر


  • 5 ق س ذرت پخته


  • به میزان لازم روغن و نمک




طرز تهیه:

1.   ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را که نگینی خرد کرده اید اضافه کرده ، تفت دهید. وقتی پیاز سبک شد، گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید به همراه دو حبه سیر به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، 2 لیوان آب اضافه کنید، شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد. زمانی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید.  در فاصله پخت گوشت، در یک قابلمه که اندازه مناسبی دارد آب بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید. برنج را که از دو ساعت قبل شسته و خیس کرده اید، به همراه نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد تا زمانی که برنج نه خیلی نرم باشد و نه خیلی سفت، سپس آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید. 

2.  در یک کاسه ماست، زعفران، زرده تخم مرغ ، نمک و فلفل را مخلوط کنید، برنج آبکش شده را اضافه کرده و مواد را کاملاً باهم مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه ماست آغشته شود. 

3. در یک قابلمه مناسب که حتماً باید تفلون باشد کمی روغن بریزید. حالا از مایه برنج و ماست به ضخامت 2 سانتی متر داخل آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید. لایه بعدی را با گوشتی که پخته و ریش ریش کرده اید بپوشانید. لایه سوم را با برنج بپوشانید تا روی گوشت ها را کاملاً بگیرد و دوباره با پشت قاشق آن را صاف کنید. حالا ذرت پخته را بریزید تا کاملاً روی برنج را بپوشاند. به همین ترتیب لایه ها را روی هم قرار دهید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا مواد تمام شود. در انتها روی برنج را صاف کنید و نصف لیوان آب و روغن روی آن بریزید.

4. قابلمه برنج را روی حرارت کم قرار دهید و آن را دم کنید. اجازه دهید برنج یک ساعت روی شعله کم یا شعله پخش کن بماند. بعد از یک ساعت ته چین شما آماده سرو است. آن را در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.




فاطمه سادات شمس:

ذرت پلو  با فلفل و  تن ماهی 



,9 غذا با ذرت که مطمئنا شما نخورده اید! (2) ذرت,آشپزی,غذاهای اروپایی




مواد لازم برای2-4  نفر



  • 1 عدد کنسرو تن ماهی


  •  3 حبه سیر له شده


  • 1 عدد پیاز نگینی خرد شده


  • 1 پیمانه جعفری خرد شده


  • 1 عدد فلفل دلمه ای نگینی  خرد شده


  • 1 پیمانه ذرت پخته


  • 2 پیمانه برنج


  • به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه


  • به میزان لازم زعفران آب کرده


  • به میزان لازم روغن




طرز تهیه:

1. ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشانید.  حالا  ابتدا مایه پلو قاطی را آماده کنید برای این منظور در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود، سپس سیرها را هم اضافه کرده ، کمی تفت دهید.

2. نمک، فلفل و زردچوبه، فلفل دلمه ای خرد شده، ذرت  و تن ماهی را اضافه کنید  و با هم تفت دهید. مقدار کمی آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد با هم بپزند و به خورد هم بروند. در انتها زعفران را اضافه کرده،  زیر حرارت را خاموش کنید.

3.  در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده بودید داخل قابلمه بریزید. حدود 5 دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکشی کنید، جعفری را بریزید و به آرامی هم بزنید، سپس آنها را درون سبد بریزید.

4.  ته دیگ مورد نظرتان را همراه با مقداری روغن داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مواد داخل تابه را به صورت لایه لایه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

5.  وقتی برنج آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.


 


تعداد بازدید : 438 | تعداد نظرات : 0



هنوز نظری برای این مطلب در دسترس نمی باشد

ارسال نظر

نام
ایمیل
وب سایت
متن نظر  
  لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید:
=3+5